Wij delen u het overlijden van de heer Etienne Van Buyten, papa van Christel Van Buyten (afgevaardigde Heren B & Heren A en trouwe medewerkster achter de schermen), opa van Bram Wildemauwe (speler Heren B & A) en opa van Nele Wildemauwe (ex-speelster Condors & medewerkster Sportkaffee) . Wij leven met de familie mee in deze moeilijke tijd. Veel sterkte aan de hele familie.

De Raad van Bestuur van Basketbal Vlaanderen besliste om alle wedstrijden vanaf 12 maart 2020 tot en met 31 maart 2020 af te gelasten. Dit geldt voor alle seniors- en jeugdwedstrijden (beker en competitie) én alle events (clinic, tornooien,...). Dit betekent dat volgende wedstrijden geannuleerd worden: - de bekerwedstrijd J18A van donderdag 12/3 - coachesclinic op vrijdag 13/3 - alle wedstrijden weekend 14-15/3 - alle wedstrijden weekend 21-22/3 - de bekerwedstrijd G12A op woensdag 25/3 - alle wedstrijden weekend 28-29/3 (incl pasta-avond) Voorlopig gaat onze Condorsquiz op vrijdag 27/3 wel door. Ook de trainingen gaan door zoals gepland. Hou wel rekening met de richtlijnen i.v.m. hygiëne, vermeld in vorige berichtgevingen. Hoe het verdere verloop van de reguliere- en bekercompetitie er zal uitzien, is koffiedik kijken. We volgen alles op de voet op en houden jullie op de hoogte.

Wij delen u het overlijden van mevrouw Verbuyst Laura, oma van Inez Van de Perre. (speelster Dames A en bestuurslid) Wij leven met de familie mee in deze moeilijke tijd. Veel sterkte aan de hele familie.

Interesse om volgend seizoen bij de Sint-Niklase Condors aan te sluiten? Ben je volgend seizoen U14, U16 of U18? Kom dan zeker langs op onze Try-outs op woensdag 4 en woensdag 18 maart 2020!

Wij delen u het overlijden van mevrouw Debackere Nicole, moeder van Peeters Sigrid, schoonmoeder van Bolsens Peter, oma van Waterschoot Owen, Waterschoot Rico en Waterschoot Rune mee. Wij leven met de familie mee in deze moeilijke tijd. Veel sterkte aan de hele familie.

Wij delen u het overlijden van de heer Roger Neve, opa van Nikolas Neve (speler bij G12B) en papa van Koen Neve (afgevaardigde). Wij leven met de familie mee in deze moeilijke tijd. Veel sterkte aan de hele familie.

Beste clubleden,

Onze club heeft een samenwerkingsakkoord afgesloten met WCUP, een Belgische sportvoedingsproducent.

Na jarenlange research en marktonderzoek beschikt WCUP over een uitgebreid aanbod aan sportvoeding, bestaande uit oa. sportdrank, energie repen en gels, proteïne repen, proteïne shakes, recuperatiedrank en voedingssupplementen, enz...

Onze leden krijgen een code (zie verder) waarmee je op de website kan gaan shoppen met een korting op het hele productengamma (inclusief voedingssupplementen).

 

Deze korting blijft geldig tot 31/12/2019 en is actief vanaf nu. 

Hoe kan je dit doen? 

• Plaats je bestelling via de website www.wcup.eu 

• Gebruik deze kortingscode om 20% korting te ontvangen op de aanbevolen winkelprijs = condors  

· Niet omruilbaar in cash 

· 1 code per gebruiker 

· Korting mag niet gecumuleerd worden met andere kortingscodes en enkel geldig op www.wcup.eu

Neem alvast een kijkje!

© 2018 Koninklijke Sint-Niklase Condors. Alle rechten voorbehouden.