Sinds 25/05/2018 is er een nieuwe privacywetgeving van kracht gegaan in Europa. Het doel van deze nieuwe wetgeving is de verwerking van persoonsgegevens te beschermen. Als sportclub zijn wij ook onderworpen aan deze verordening.

Om ons, als sportclub, in orde te stellen voor deze wetgeving hebben wij een privacybeleid uitgewerkt.

Lees hieronder onze privacyverklaring.

 

K.St.Niklase Condors (A) – Latem De Pinte (C) (+10)  73-83

19-33, 14-11, 18-16, 22-23

De finale van de beker van Oost-Vlaanderen was voor onze Condors de match van het jaar.  Tegen De Pinte (C) ploeg uit tweede provinciaal moesten eerst tien punten voorgift worden opgehaald en dat bleek geen sinecure.  Vooral omdat de Gentenaars de gebroeders Vertriest, Unruh en De Bruyne  uit hun A-ploeg (3e nationale) en Ghesquiere, De Wulf, Hauman, Coleman, Boeckaert en Dick uit hun B-ploeg (2e landelijke) opstelden.  Er bleven dus twee spelers over uit hun C-ploeg (De Vliegher en De Baere die elk 30 seconden speeltijd kregen.)  De toon was gezet en Condors moest zowel tegen Latem De Pinte als tegen het bekerreglement opboksen.  Een goede start was nodig maar die kwam er niet.  We keken vlug naar een 3-17  en 10-25 achterstand aan. Even boden we weerwerk en sloten het eerste kwart af met 19-33.  In het tweede kwart schakelden we over naar een zone defense en hiermee hadden de Gentenaars het moeilijk.  Bram met twee driepunter op rij zette ons op het goede spoor en we gingen op achtervolging 33-44.  Na de hervatting gingen we met Kyle en Robin op achtervolging en met twee driepunters van Cedric en enkele assists naderden we tot 50-55.  Wel hadden we het reboundoverwicht van De Pinte kunnen indijken maar Robin liep drie fouten op. Dan kregen we nog een tegenslag te verwerken.  Bezoeker Ghesquière scoorde vanop eigen helft een wanhoopsdriepunter op 1 seconde van het derde kwart en meteen stonden we terug op 51-60.  In de laatste tien minten konde wedstrijd nog alle kanten op.  Een interceptie van Robin, een assist van Scottie en een drive van Kyle werden gevolgd door een infiltratie van Mitch.  Het scorebord werd verhangen naar 69-74 en De Pinte moest al zijn beste spelers op het veld houden om erger te voorkomen.  Robin kreeg nog zijn vijfde fout en Cedric lukte zijn derde bom (73-77) op anderhalve minuut van het slot.  Maar dan kwam de ondervinding van de Gentenaars boven water en we moesten  de beker laten aan De Pinte met 73-83.  Toch toonde ons team heel wat weerbaarheid bij een achterstand en eigenlijk kwamen onze Condors als zedelijke winnaars uit de match.  Poficiat aan onze spelers maar ook aan ons talrijk supporterslegioen dat met zijn gele T-shirts ophef had gemaakt in de sporthal te Knesselare.

Punten : SNBC (A) : Robin 6-10, Kyle 7-7, Jordy 4-5, Bram 8-2, Christophe 4-2, Beau 2-2, Scottie 2-0, Cedric 0-9, Mitch 0-5, Wout (n.g.)

De Pinte : Vertriest Mat 9-3, De Bruyne 8-3, Unruh 8-10, Dick 2-0, Hauman 4-4, Gesquière 3-5, Vertriest Mich 0-8, De Wulf 0-5

Shotprestatie Condors : 28 op 68 of 41% en vrijworpen 9 op 17 of 53%. Driepunters zowel SNBC als De Pinte : 8 stuks

Na onze laatste wedstrijd verlaten Robin (Baasrode), Kyle (Oudenaarde) en Scottie (stopt) ons team maar met onze nieuwkomers Aertssen Christof en Verswijver Jesaja van Fellows Ekeren en Van Laere Fabio (Kontich Wolves) en Dresselaers Ian (Red Vic) is onze toekomst verzekerd.  Nog voor alle supporters een prettige vakantie en tot volgend seizoen.

Prachtprestatie van onze seniores heren A. Na een verdiende overwinning tegen het hogergeplaatste Crelan Okapi Aalstar B (1e landelijke), spelen zij in het weekend van 4-6 mei 2018 de finale van de beker van Oost-Vlaanderen in Knesselare. Tegenstander is, eveneens verrassend, Latem-De Pinte (C). Van zodra we meer gegevens hebben, plaatsen we dit op onze website. Hopelijk kunnen onze U14 ook verrassen. Zij spelen volgende week zondag 11 maart om 12u. thuis tegen BBC Falco Gent voor een plaats in de finale. Kom hen aanmoedigen!!!

K.St.Niklase Condors (A) – Guco Lier (B) 70-83

In voorbereiding op de finalematch voor de beker van Oost-Vlaanderen speelden onze Condors een oefenpotje tegen Guco Lier. De vlaaikensmannen stelden wel vier spelers uit hun A-ploeg op (en wel twee kadetten van onze nationale U18 ploeg). Het eerste kwart verliep in het voordeel van de bezoekers die telkenmale onze defensie infiltreerden. (14-22). Het tweede kwart eenzelfde spelbeeld zodat we konden rusten met 31-39. Van dan af zaten de gedachten van onze spelers al bij de grote finale want Guco liep verder uit en slechts in het vierde kwart konden we voor weerwerk zorgen.

Punten : Jordy 6-6, Thomas 0-4, Kyle 5-7, Christophe 4-6, Cedric 3-3, Bram 2-2, Beau 2-0, Robin 4-5, Scottie 5-0, Mitch 0-5

Met trots kunnen we onze nieuwe head coach voorstellen voor onze A kern. Philippe Vanbeveren zal de leiding nemen van de kern in seizoen 2018-2019. Steven De Cock blijft assistant-coach. WELKOM in de club Philippe!

Beste clubleden, supporters,

Het is bijna zover.
Vrijdagavond 27 april wordt onze nieuwe website online gezet. Na meer dan 10 jaar werd het tijd dat onze website in een nieuw kleedje werd gestoken. Hij oogt alvast modern en is zeer gebruiksvriendelijk.
Dank aan Yves De Pauw voor het geleverde werk.
Mocht je opmerkingen hebben, kan je deze aan hem doormailen. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Adres: www.sintniklasecondors.be

Ook de administratie van de Sint-Niklase Condors gaat nu mee de huidige technologie.  Vanaf dit seizoen doen wij onze ledenadministratie met Sportadministratie.

Alle correspondentie zal vanaf dat platform verstuurd worden.

Voor meer info kan je steeds terecht bij iemand van het bestuur.

© 2018 Koninklijke Sint-Niklase Condors. Alle rechten voorbehouden.