Beste spelers/ouders, door de sneeuwval van vandaag annuleren we uit voorzorg alle trainingen van vanavond (22/01) zowel in het college als in de Witte Molen. (G10B, G08B, G12B, G14B, J16B, G12A, J18A en HSE B!)

Blij te kunnen aankondigen dat Jules Meire er nog een jaartje bij doet! Jules blijft ook volgend seizoen coach van onze Seniors A. Jordy Van Haver zal volgend seizoen optreden als assistent-coach van de A ploeg. Jordy blijft ook coach van onze B ploeg!

Beste clubleden,

Onze club heeft een samenwerkingsakkoord afgesloten met WCUP, een Belgische sportvoedingsproducent.

Na jarenlange research en marktonderzoek beschikt WCUP over een uitgebreid aanbod aan sportvoeding, bestaande uit oa. sportdrank, energie repen en gels, proteïne repen, proteïne shakes, recuperatiedrank en voedingssupplementen, enz...

Onze leden krijgen een code (zie verder) waarmee je op de website kan gaan shoppen met een korting op het hele productengamma (inclusief voedingssupplementen).

 

Deze korting blijft geldig tot 31/12/2019 en is actief vanaf nu. 

Hoe kan je dit doen? 

• Plaats je bestelling via de website www.wcup.eu 

• Gebruik deze kortingscode om 20% korting te ontvangen op de aanbevolen winkelprijs = condors  

· Niet omruilbaar in cash 

· 1 code per gebruiker 

· Korting mag niet gecumuleerd worden met andere kortingscodes en enkel geldig op www.wcup.eu

Neem alvast een kijkje!

Op zaterdag 12 januari 2019 spelen we onze eerste thuiswedstrijd van het nieuwe jaar.

De tegenstander is niemand minder dan onze buren uit Temse (Scheldejeugd). Een ideale gelegenheid om als voorbereiding op deze wedstrijd deel te nemen aan onze winterbbq de luxe.

Vorig jaar was dit een voltreffer en we hopen ook nu op een massale opkomst. Vermits deze diner in het Sportkaffee georganiseerd wordt, zijn de plaatsen beperkt. Snel inschrijven is dus de boodschap. Tevens worden onze J16A aan het publiek voorgesteld. We hopen uiteraard op een toevloed van supporters die avond om onze spelers naar de overwinning te roepen.

MEER INFO

Sinds 25/05/2018 is er een nieuwe privacywetgeving van kracht gegaan in Europa. Het doel van deze nieuwe wetgeving is de verwerking van persoonsgegevens te beschermen. Als sportclub zijn wij ook onderworpen aan deze verordening.

Om ons, als sportclub, in orde te stellen voor deze wetgeving hebben wij een privacybeleid uitgewerkt.

Lees hieronder onze privacyverklaring.

 

Beste clubleden, supporters,

We vernemen het overlijden van Godelieve Daman.
Zij werd 79 jaar.
Godelieve is de echtgenote van Gaston Polfliet en mama van Geert.
Geert is momenteel afgevaardigde maar vroeger speler bij onze recreantenploeg De Woodstock.

We worden vriendelijk uitgenodigd om samen afscheid te nemen tijdens de uitvaartliturgie, die wordt opgedragen in de parochiekerk O.L.Vrouw Ten Bos in Nieuwkerken op zaterdag 10 november 2018 om 10.00u.

Wij betuigen onze oprechte deelneming aan gans de familie en wensen hen veel sterkte in deze moeilijke tijd.

K.St.Niklase Condors (A) – Latem De Pinte (C) (+10)  73-83

19-33, 14-11, 18-16, 22-23

De finale van de beker van Oost-Vlaanderen was voor onze Condors de match van het jaar.  Tegen De Pinte (C) ploeg uit tweede provinciaal moesten eerst tien punten voorgift worden opgehaald en dat bleek geen sinecure.  Vooral omdat de Gentenaars de gebroeders Vertriest, Unruh en De Bruyne  uit hun A-ploeg (3e nationale) en Ghesquiere, De Wulf, Hauman, Coleman, Boeckaert en Dick uit hun B-ploeg (2e landelijke) opstelden.  Er bleven dus twee spelers over uit hun C-ploeg (De Vliegher en De Baere die elk 30 seconden speeltijd kregen.)  De toon was gezet en Condors moest zowel tegen Latem De Pinte als tegen het bekerreglement opboksen.  Een goede start was nodig maar die kwam er niet.  We keken vlug naar een 3-17  en 10-25 achterstand aan. Even boden we weerwerk en sloten het eerste kwart af met 19-33.  In het tweede kwart schakelden we over naar een zone defense en hiermee hadden de Gentenaars het moeilijk.  Bram met twee driepunter op rij zette ons op het goede spoor en we gingen op achtervolging 33-44.  Na de hervatting gingen we met Kyle en Robin op achtervolging en met twee driepunters van Cedric en enkele assists naderden we tot 50-55.  Wel hadden we het reboundoverwicht van De Pinte kunnen indijken maar Robin liep drie fouten op. Dan kregen we nog een tegenslag te verwerken.  Bezoeker Ghesquière scoorde vanop eigen helft een wanhoopsdriepunter op 1 seconde van het derde kwart en meteen stonden we terug op 51-60.  In de laatste tien minten konde wedstrijd nog alle kanten op.  Een interceptie van Robin, een assist van Scottie en een drive van Kyle werden gevolgd door een infiltratie van Mitch.  Het scorebord werd verhangen naar 69-74 en De Pinte moest al zijn beste spelers op het veld houden om erger te voorkomen.  Robin kreeg nog zijn vijfde fout en Cedric lukte zijn derde bom (73-77) op anderhalve minuut van het slot.  Maar dan kwam de ondervinding van de Gentenaars boven water en we moesten  de beker laten aan De Pinte met 73-83.  Toch toonde ons team heel wat weerbaarheid bij een achterstand en eigenlijk kwamen onze Condors als zedelijke winnaars uit de match.  Poficiat aan onze spelers maar ook aan ons talrijk supporterslegioen dat met zijn gele T-shirts ophef had gemaakt in de sporthal te Knesselare.

Punten : SNBC (A) : Robin 6-10, Kyle 7-7, Jordy 4-5, Bram 8-2, Christophe 4-2, Beau 2-2, Scottie 2-0, Cedric 0-9, Mitch 0-5, Wout (n.g.)

De Pinte : Vertriest Mat 9-3, De Bruyne 8-3, Unruh 8-10, Dick 2-0, Hauman 4-4, Gesquière 3-5, Vertriest Mich 0-8, De Wulf 0-5

Shotprestatie Condors : 28 op 68 of 41% en vrijworpen 9 op 17 of 53%. Driepunters zowel SNBC als De Pinte : 8 stuks

Na onze laatste wedstrijd verlaten Robin (Baasrode), Kyle (Oudenaarde) en Scottie (stopt) ons team maar met onze nieuwkomers Aertssen Christof en Verswijver Jesaja van Fellows Ekeren en Van Laere Fabio (Kontich Wolves) en Dresselaers Ian (Red Vic) is onze toekomst verzekerd.  Nog voor alle supporters een prettige vakantie en tot volgend seizoen.

© 2018 Koninklijke Sint-Niklase Condors. Alle rechten voorbehouden.