Interesse om volgend seizoen bij de Sint-Niklase Condors aan te sluiten? Ben je volgend seizoen U14, U16 of U18? Kom dan zeker langs op onze Try-outs op woensdag 4 en woensdag 18 maart 2020!

Wij delen u het overlijden van de heer Roger Neve, opa van Nikolas Neve (speler bij G12B) en papa van Koen Neve (afgevaardigde). Wij leven met de familie mee in deze moeilijke tijd. Veel sterkte aan de hele familie.

Beste clubleden,

Onze club heeft een samenwerkingsakkoord afgesloten met WCUP, een Belgische sportvoedingsproducent.

Na jarenlange research en marktonderzoek beschikt WCUP over een uitgebreid aanbod aan sportvoeding, bestaande uit oa. sportdrank, energie repen en gels, proteïne repen, proteïne shakes, recuperatiedrank en voedingssupplementen, enz...

Onze leden krijgen een code (zie verder) waarmee je op de website kan gaan shoppen met een korting op het hele productengamma (inclusief voedingssupplementen).

 

Deze korting blijft geldig tot 31/12/2019 en is actief vanaf nu. 

Hoe kan je dit doen? 

• Plaats je bestelling via de website www.wcup.eu 

• Gebruik deze kortingscode om 20% korting te ontvangen op de aanbevolen winkelprijs = condors  

· Niet omruilbaar in cash 

· 1 code per gebruiker 

· Korting mag niet gecumuleerd worden met andere kortingscodes en enkel geldig op www.wcup.eu

Neem alvast een kijkje!

Wij delen u het overlijden van mevrouw Verbuyst Laura, oma van Inez Van de Perre. (speelster Dames A en bestuurslid) Wij leven met de familie mee in deze moeilijke tijd. Veel sterkte aan de hele familie.

Sinds 25/05/2018 is er een nieuwe privacywetgeving van kracht gegaan in Europa. Het doel van deze nieuwe wetgeving is de verwerking van persoonsgegevens te beschermen. Als sportclub zijn wij ook onderworpen aan deze verordening.

Om ons, als sportclub, in orde te stellen voor deze wetgeving hebben wij een privacybeleid uitgewerkt.

Lees hieronder onze privacyverklaring.

 

Wij delen u het overlijden van mevrouw Debackere Nicole, moeder van Peeters Sigrid, schoonmoeder van Bolsens Peter, oma van Waterschoot Owen, Waterschoot Rico en Waterschoot Rune mee. Wij leven met de familie mee in deze moeilijke tijd. Veel sterkte aan de hele familie.
© 2018 Koninklijke Sint-Niklase Condors. Alle rechten voorbehouden.