We vernemen het plotse overlijden van Myagi Beerens. Hij werd 28 jaar. Myagi is de broer van Torchito, zaakvoerder van Hestor en sponsor van onze club. We worden uitgenodigd om afscheid te nemen op zaterdag 16 maart 2019 om 9.00u in het crematorium Heimolen, Waasmunsterse Steenweg 13 te Sint-Niklaas. We betuigen ons oprechte deelneming aan gans de familie bij het verlies van hun dierbare zoon, broer, vriend.

Blij te kunnen aankondigen dat Jules Meire er nog een jaartje bij doet! Jules blijft ook volgend seizoen coach van onze Seniors A. Jordy Van Haver zal volgend seizoen optreden als assistent-coach van de A ploeg. Jordy blijft ook coach van onze B ploeg!

Wegens onbeschikbaarheid van de zalen (SVS) zal de basketschool op woensdag 13 februari NIET doorgaan.

Op zaterdag 12 januari 2019 spelen we onze eerste thuiswedstrijd van het nieuwe jaar.

De tegenstander is niemand minder dan onze buren uit Temse (Scheldejeugd). Een ideale gelegenheid om als voorbereiding op deze wedstrijd deel te nemen aan onze winterbbq de luxe.

Vorig jaar was dit een voltreffer en we hopen ook nu op een massale opkomst. Vermits deze diner in het Sportkaffee georganiseerd wordt, zijn de plaatsen beperkt. Snel inschrijven is dus de boodschap. Tevens worden onze J16A aan het publiek voorgesteld. We hopen uiteraard op een toevloed van supporters die avond om onze spelers naar de overwinning te roepen.

MEER INFO

Beste spelers/ouders, door de sneeuwval van vandaag annuleren we uit voorzorg alle trainingen van vanavond (22/01) zowel in het college als in de Witte Molen. (G10B, G08B, G12B, G14B, J16B, G12A, J18A en HSE B!)

Beste clubleden, supporters,

We vernemen het overlijden van Godelieve Daman.
Zij werd 79 jaar.
Godelieve is de echtgenote van Gaston Polfliet en mama van Geert.
Geert is momenteel afgevaardigde maar vroeger speler bij onze recreantenploeg De Woodstock.

We worden vriendelijk uitgenodigd om samen afscheid te nemen tijdens de uitvaartliturgie, die wordt opgedragen in de parochiekerk O.L.Vrouw Ten Bos in Nieuwkerken op zaterdag 10 november 2018 om 10.00u.

Wij betuigen onze oprechte deelneming aan gans de familie en wensen hen veel sterkte in deze moeilijke tijd.

© 2018 Koninklijke Sint-Niklase Condors. Alle rechten voorbehouden.