Wedstrijddiner
Beste sponsors, leden en supporters,

Op zaterdag 23 september organiseren we onze eerste wedstrijddiner van het seizoen. We ontvangen die avond Falco B. Hopelijk worden we getuige van een felbevochten derby !

Die dag zal ook onze nieuwe uitrusting aan onze sponsors voorgesteld werden, samen met de talrijke nieuwe boardings. Nav ons 70-jarig bestaan vonden we het een mooi gebaar naar onze spelers en speelsters toe om iedereen in een nieuw kleedje te stoppen. Onze sponsors hebben hun schouders onder dit project gezet en na een voorbereiding van meer dan zes maanden zijn we zeer fier op het resultaat ! Waarbij langs deze weg alvast onze oprechte dank voor hun vertrouwen en hun engagement.

We hopen jullie dan ook talrijk te mogen verwelkomen op deze feestelijke avond. “De zesde man” (onze kersverse supportersclub) zal samen met u aanwezig zijn om onze ploeg naar de overwinning te schreeuwen !


Programma
17u30 : start diner

- Aperitief
- Amusehapje van de chef
- Soepje van waterkers met krokant broodje
- Kabeljauw en prei in een jasje van bladerdeeg met duchesse en een coulis van tomaat
- Klassiekers met chocolade

(maaltijd aangeboden door Lombaerts Catering)

20u30 : start wedstrijd met voorbehouden zitplaatsen
21u15 : drankje tijdens de rust
22u15 : einde wedstrijd


Prijs volwassenen: 50 euro (all-in)
Prijs kinderen < 12 jaar: 20 euro (all-in)

Inschrijven via Wim Bauwens (wbauwens@telenet.be, 0477/49.12.33). De inschrijving is pas definitief mits storting vóór woensdag 20 september op rekening BE14 1430 8381 5983 met vermelding van het aantal personen.
30 Aug 2017 20:46 Gepost door Peter

 
 
  Onze jarige(n) vandaag  -  Valdez Beltre Cleandry Lorenzo (10j)   -  Van Cleemput Louis (7j)    
 
website by Storyline Design Studio