BASKETSCHOOL

Welkom op de pagina van de basketschool van de Koninklijke Sint-Niklase Condors.

Graag geven we jullie meer info over de werking van onze basketschool.

VOOR WIE?

De basketschool is geschikt voor spelers van 6 tot en met 11 jaar. Is je zoon/dochter jonger dan 6 jaar dan raden wij een algemene sport aan tot hij/zij de leeftijd bereikt hebben om in onze basketschool te kunnen starten. Kinderen ouder dan 11 jaar komen onmiddellijk terecht in een competitieploeg. Gemiddeld hebben we 11 spelers per ploeg. Daarom dat de plaatsen elk jaar heel beperkt zijn.

HOE WERKT DE BASKETSCHOOL?

Nieuwe leden mogen 3 keer proberen en dan laten de ouders aan de coördinator weten of hij of zij blijft. Dan zal de coördinator van de basketschool uw zoon/dochter aansluiten bij Basketbal Vlaanderen en krijgt u alle info mbt het lidgeld.

Ons doel is om kinderen niet langer in de basketschool te houden dan nodig. Onze jeugdcoördinator van onze competitieploegen komt geregeld een kijkje nemen om te bekijken welke spelers van de basketschool geschikt zijn om door te schuiven naar de competitieploegen.
Uw zoon/dochter blijft in principe niet langer dan 2 seizoenen in de basketschool. Wij volgende de progressie van alle kinderen op en bespreken dit indien nodig persoonlijk met de ouders.

AANSLUITEN?

Op dit moment laten we geen nieuwe spelers meer toe. Onze ploegen voor seizoen 2023-2024 zijn allemaal volzet.
Bent u toch nog geïnteresseerd dan kunnen wij u mee opnemen in onze wachtlijst. Vul daarom onderstaand formulier in. Van zodra er eventueel een plaats zou vrijkomen, neemt er iemand van de club met u contact op.

WACHTLIJST